Joensuun Setlementin juhlavuosi 2022

Joensuun Setlementin juhlavuosi 2022

Vuonna 2022 vietetään yhdistyksemme 20. juhlavuotta. Näihin vuosiin mahtuu kaikenlaisia muistoja ja yhdessä tekemistä. Ennen kaikkea Joensuun Setlementti on ollut mukana rakentamassa ihmisten yhteisöjä ympäri maakuntaa. Otamme juhlavuoden vastaan innokkaana ja alati tulevaisuuteen katsovana yhdistyksenä, joka kehittyy ja kasvaa ympäristömme mukana. Haluamme myös kutsua mukaan kävijämme ja tukijamme; teidän ansiostanne Joensuun Setlementillä on paikka yhteisössämme.

Juhlavuosi näkyy toiminnoissamme erilaisina tapahtumina ja tempauksina, joihin kuuluu mm:

Kannatusjäsenkampanja

Tue toimintaamme ja liity Joensuun Setlementin kannatusjäseneksi! Kannatusjäsenien tuki mahdollistaa yhdistyksemme toiminnan lasten ja nuorten, ikäihmisten ja uusien joensuulaisten hyvinvoinnin edistämiseksi sekä alueen viihtyvyyden ja yhteisöllisyyden kehittämiseksi. Voit lukea lisää kannatusjäsenyydestä täältä.

Hyvä teko -haaste

Käynnistämme keväällä 2022 Hyvä teko -haasteen, jossa haastamme pohjoiskarjalaiset tekemään arjen hyviä tekoja Setlementtiarvojen pohjalta: rohkeus & luottamus, paikallisuus & yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus & oikeudenmukaisuus. Tiedotamme haasteesta lisää myöhemmin keväällä.

Juhlanäyttely

Olemme puuhanneet, kehittäneet ja luoneet kaikenlaista vuosien varrella Setlementtiyhteisössämme. Kesäkuussa jaamme näitä muistoja juhlanäyttelyssä, joka järjestetään pääkirjaston aulatilassa. Tiedotamme lisää näyttelystä kevään kuluessa.