Joensuun Setlementti ry

[vc_row][vc_column 0=””][vc_column_text]

Joensuun Setlementti ry

Joensuun Setlementin toiminta-ajatuksena on ihmisten välisen vuorovaikutuksen ja osallisuuden lisääminen. Haluamme luoda edellytyksiä sille, että me kaikki voimme rakentaa oman elämämme perustuksia ja tulla kohdatuksi omana itsenämme.

Tyttöjen Tuvan, Poikien Tuvan, Isosisarustoiminnan sekä lasten ja nuorten pienryhmätoiminnan kautta teemme sosiaalista nuorisotyötä Joensuun alueella.

Seniorityö on vertaisuutta, kohtaamisia ja aktiivista toimintaa. Seniorien kohtaamispaikat eri puolilla Joensuuta niin kantakaupungissa kuin seutualueilla tuovat elämään uusia tuttavuuksia ja mukavaa yhdessä oloa.

Toimintaamme ohjaavat Setlementtiarvot.

Löydät yhdistyksen yleisen tietosuojaselosteen täältä. Voit olla kaikissa tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä yhteydessä toiminnanjohtajaan.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][ultimate_heading][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_carousel slides_on_desk=”4″ slides_on_lapt=”4″ item_space=”25″ arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” r_arrow_h_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_h_offset=”0px” l_arrows_mobile_h_position=”0px” r_arrows_mobile_h_position=”0px” css_dt_carousel=”.vc_custom_1496663707635{padding-right: 30px !important;padding-left: 30px !important;}”][/dt_carousel][/vc_column][/vc_row]