Moninaisuus Meissä -nuortenillat

Moninaisuus Meissä 


Moninaisuus Meissä on kohtaamispaikka ja turvallisempi tila sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöön kuuluville, sukupuoli- ja/tai seksuaali-identiteettiään pohdiskeleville sekä sateenkaariteemoista kunnioittavasti kiinnostuneille 12—22-vuotiaille nuorille.

Moninaisuus Meissä – iltoja vietämme joka toinen torstai (parilliset viikot) klo 15-19 Joensuun Setlementillä, osoitteessa Siltakatu 10 A 13, JOENSUU. (HUOM! Lokakuussa 2022 ei ole nuorteniltoja). Tilat ovat viidennessä kerroksessa, rappukäytävässä on hissi. Ohjaaja tulee sinua vastaan, kun soitat ovikelloa. Jokaisella kerralla on jokin Instagram-tilillä ennakkoon ilmoitettu teema, mutta iltojen pääpaino on juttelemisessa ja yhdessäolossa turvallisessa ja hyväksyvässä ympäristössä. Ohjelma suunnitellaan kävijöiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Järjestettyyn ohjelmaan saa aina osallistua itselleen hyvältä tuntuvalla tavalla, vaikka vain sivusta seuraten. Voit osallistua koko iltaan tai tulla osaksi aikaa, ennakko-ilmoittautumista ei tarvita.
 
Lämpimästi tervetuloa!