Pikkusisaruksille ja huoltajille

Pikkusisaruksille ja huoltajille

Isosisarusta voi hakea kuka tahansa peruskouluikäinen lapsi tai nuori, joka kokee tarvitsevansa ja haluavansa Isosisaruksen. Isosisarusta haetaan yhteistyössä huoltajan kanssa. Lisätietoa Isosisarustoiminnasta löydät Isosisarustoiminta-sivulta. Isosisarushakemuksen löydät tältä sivulta sähköisenä lomakkeena sekä tulostettavana pdf-tiedostona.

Sisarusparien yhdistämisprosessissa otetaan huomioon Pikkusisarusten ja Isosisarusten toiveet, tarpeet, persoonallisuudet ja kiinnostuksen kohteet. Tavoitteena on löytää Pikkusisarukselle mahdollisimman sopiva Isosisarus. Molemmat osapuolet sitoutuvat säännöllisiin tapaamisiin ja toimintaan vähintään vuodeksi eteenpäin. Toiminnanohjaajat auttavat parin alkuun, jonka jälkeen sisarusparit (ja huoltajat) sopivat itsenäisesti tapaamisista. Pikkusisarukset ja huoltajat voivat olla yhteydessä toiminnanohjaajiin aina, jos toiminnassa ilmenee kysymyksiä tai tuen tarvetta.

Täytäthän oheiselle lomakkeelle tarvittavat hakemustiedot. Kun olemme vastaanottaneet hakemuksen, olemme yhteydessä huoltajaan tai yhteyshenkilöön. Kutsumme Pikkusisaruksen ja huoltajan tai yhteyshenkilön tapaamiseen, jotta voimme tutustua paremmin Pikkusisarukseen ja hänen perheeseensä. Hakemuksen voi täyttää myös tapaamisen yhteydessä. Pyrimme löytämään Isosisaruksen mahdollisimman pian, mutta huomioithan, että odotusaika riippuu mm. koulutusajankohdista sekä koulutettavien Isosisarusten määrästä. Otamme yhteyttä, kun koulutettavista Isosisaruksista löytyy sopiva vapaaehtoinen. Vastaamme mielellämme kysymyksiin toiminnasta!

Pikkusisarus, huoltaja tai yhteyshenkilö voi hakea Isosisarusta alla olevan lomakkeen täyttämällä tai lataamalla ja lähettämällä sähköpostilla tai kirjeitse Annikalle, Miirolle tai Katille tulostettavan Isosisarushakemuksen.

Isosisarushakemus

    Pikkusisaruksen tiedot: