Poikien Tupa

Poikien Tupa

Poikien Tupa on viihtyisä ja turvallinen tila, jossa pojiksi itsensä identifioivat 12-22-vuotiaat nuoret pääsevät viettämään aikaa, tutustumaan uusiin ihmisiin sekä tekemään mielekkäiksi kokemiaan asioita. Poikien Tuvalla kaikilla pojilla on tilaa olla, kuulua ja näkyä. Tupaa pitää auki Setlementin poikatyöntekijä Miiro, joka on aina läsnä kuuntelemassa, tukemassa ja järjestämässä ohjelmaa. Tupa on myös rento ja syrjinnästä vapaa olohuone, jossa voi viettää aikaa osallistumatta yhteisiin aktiviteetteihin. Vaikka Tupa on tila, jossa nuoret voivat keskustella muun muassa kasvamiseen, sosiaalisiin suhteisiin ja sukupuoleen liittyvistä asioista, tärkeintä on Tuvalla viihtyminen!

Poikien Tuvalla kaikki ovat samanarvoisia! Ajattelemme, että ei ole vain yhtä oikeaa tapaa olla poika. Tuvalle ovat tervetulleita myös he, jotka vielä pohtivat omaa sukupuoltaan. Tuvan tiloihin ja toiminta-ajatukseen on mahdollista tulla tutustumaan etukäteen aukioloaikojen ulkopuolella joko yksin tai ryhmänä. Sovithan tutustumiskäynnistä etukäteen ohjaajan kanssa.

Missä: Siltakatu 10 A 13 (Joensuun keskustassa torin reunalla)

Milloin: Maanantaisin klo 15-19

Kuka voi tulla: 12-22-vuotiaat pojiksi itsensä identifioivat nuoret

HUOM!! Syyslomaviikon 42 aikana ei ole viikottaisia Tupatoimintoja! Lomaviikon ohjelmana vietetään torstaina 20.10. klo 15-20 Illanistujaisia Tuvalla. Katsomme yhdessä elokuvan, pelailemme ja tilaamme ruokaa. Ilmoittaudu mukaan illanistujaisiin Iidalle viimeistään ke 19.10. p. 0451633380. Illanistujaisiin ovat tervetulleita kaikki 9-22-vuotiaat kävijät sekä vapaaehtoiset Isosisarukset Pikkusisarustensa kanssa. HUOM! Aiemmin ilmoitettu maalauspäivä on valitettavasti peruttu sairastapauksen vuoksi!

Klikkaa alta avataksesi syksyn ohjelma:

Poikien tupa syksy2022

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Poikien Tuvan Instagram: