Tyttöjen Tupa

Tyttöjen Tupa

”Täällä voit olla rohkeasti oma itsesi, tulla sellaisena kuulluksi ja nähdyksi.”

Tyttöjen Tupa on avoin ja turvallinen tila tytöiksi itsensä identifioiville. Tyttöjen Tupa on auki tiistaisin klo 15-19 (12-22-vuotiaille). Torstaisin järjestämme vaihtuvia teematorstaita! Tyttöjen Tuvan toiminta on kävijöidensä näköistä; se perustuu Tuvan kävijöiden toiveisiin ja tarpeisiin. Tyttöjen Tuvan kävijänä olet tekemässä Tyttöjen Tupaa, osana Tuvan yhteisöä. Tyttöjen Tupa järjestää myös pienryhmätoimintaa sekä tapahtumatoimintaa. Aukioloista ja pienryhmistä löydät lisää tietoa alasivuilta. Tyttöjen Tuvan toiminnan kautta halutaan vahvistaa toiminnan piirissä olevien itsetuntoa ja myönteistä minäkuvaa, tunne- ja vuorovaikutustaitoja, ja mahdollistaa tuen saaminen oman elämän kysymyksiin silloin, kun sille on tarvetta. Tuvalta voit löytää porukan, johon kuulua, juttuseuraa ja vaikkapa uusia kavereita.

Meitä tyttöjä on niin paljon erilaisia, kuin on tyttöjäkin, eikä ole oikeaa tapaa olla tyttö. Se on meistä mahtavaa. Olemme kaikki erilaisia ja kaikki samanarvoisia. Tyttöjen Tuvan toiminnassa on tärkeää, että jokainen kokee tulevansa ainutlaatuisena omana itsenään kuulluksi ja nähdyksi. Toimintaamme ovat tervetulleita myös sukupuolettomat tai sukupuoltaan pohtivat; he, jotka kokevat Tyttöjen Tuvan itselleen mukavaksi ja turvalliseksi paikaksi.

Tyttöjen Tupa sijaitsee Joensuun Setlementillä osoitteessa Siltakatu 10 A 13.

HUOM!! Syyslomaviikon 42 aikana ei ole viikottaisia Tupatoimintoja! Lomaviikon ohjelmana vietetään torstaina 20.10. klo 15-20 Illanistujaisia Tuvalla. Katsomme yhdessä elokuvan, pelailemme ja tilaamme ruokaa. Ilmoittaudu mukaan illanistujaisiin Iidalle viimeistään ke 19.10. p. 0451633380. Illanistujaisiin ovat tervetulleita kaikki 9-22-vuotiaat kävijät sekä vapaaehtoiset Isosisarukset Pikkusisarustensa kanssa. HUOM! Aiemmin ilmoitettu maalauspäivä on valitettavasti peruttu sairastapauksen vuoksi!

Klikkaa syksyn 2022 esitteet auki tästä:

MoninaisuusMeissä

TyttöjenTupa_esite

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme!