Poikien tupa

 

Poikien tupa

 

Tupa on avoinna maanantaisin klo 15-19 Setlementin tiloissa osoitteessa siltakatu 10 A 13.

Tuvalla voi pötkötellä sohvilla, pelailla lautapelejä, hengailla, vaihtaa kuulumisia tai vaikka soitella kitaraa. Tämän lisäksi Tuvan ohjaaja järjestää kävijöille yhteistä toimintaa. Yhteinen toiminta on kävijöiden toiveiden mukaan suunniteltua ja siihen on aina vapaaehtoista osallistua. Tilana tupa mahdollistaa aktiviteetteja leipomisesta askarteluun, ja olemme myös suunnitelleet muun muassa luontoretkeä.

Poikien Tupa sijaitsee Joensuun Setlementillä Joensuun torin laidalla, osoitteessa Siltakatu 10 A 13. 

Avoimina aukioloaikoina Tuvalle saa tulla yksin tai vaikkapa kaverin kanssa ja olla sen aikaa kun huvittaa. Myös poikien läheiset ja yhteistyökumppanit ovat tervetulleita tutustumaan toimintaamme. Erillisen tutustumisajan voi sopia myös aukioloaikojen ulkopuolelta. Jos sinulla on kysyttävää toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä!

Maanantai aukiolojen lisäksi järjestämme Tupien teematorstaita. Kaikki teematorstait ovat 9-22 -vuotiaille. Osa teematorstaista on tarkoitettu tytöille, osa pojille ja osa kaikille.

Tsekkaa kuvasta, mitä kaikkea on tarjolla ja tule mukaan!
Tarkemmat tiedot kaikista teematorstaista ilmoitetaan vielä erikseen, seuraathan siis ilmoitteluamme! Instagram: @poikientupa

 

Klikkaa kevään 2022 esitteet auki tästä:

JnsSetlementin nuorisotyö-kevät22

MoninaisuusMeissä_esite1

MoninaisuusMeissä_esite2

PoikienTupa-kevät22