Palvelut

Joensuun Setlementin palvelut

Joensuun Setlementti tarjoaa maksuttomien perustoimintojen lisäksi myös erilaisia saavutettavuuteen, esteettömyyteen, moninaisuuteen ja yhdenvertaisuuteen liittyviä palveluita. Nämä palvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme tai haluaisit keskustella palvelusta, jota ei ole listattu sivustolla, ole yhteydessä toiminnanjohtaja Henna Karhapäähän (puh. 045 148 3887, henna.karhapaa@setlementtijoensuu.fi).

 

Saavutettavuus ja esteettömyys

Joensuun Setlementti tarjoaa verkkosivujen ja asiakaspalveluiden saavutettavuuskonsultointeja sekä tilojen esteettömyyskartoituksia. Näistä palveluista vastaa toiminnanjohtaja Henna Karhapää, joka on Invalidiliiton valtuuttama esteettömyys- ja saavutettavuuskartoittaja. Esteettömyyskartoitukset tehdään Invalidiliiton ESKEH-menetelmällä.

Listan kaikista Suomen ESKEH-valtuutetuista kartoittajista löydät täältä:

Esteettömyys- ja saavutettavuuskartoittajat

 

Joensuun Setlementin saavutettavuus- ja esteettömyyspalveluiden hinnasto löytyy täältä:

Hinnasto

Palveluiden tilaajan on mahdollista saada kartoituksiin mukaan vammaisneuvoston kokemusosaaja. Kokemusosaajan palveluista veloitetaan lisämaksu ja kilometrikorvaukset.

Moninaisuus ja yhdenvertaisuus

Tarjoamme räätälöityjä moninaisuuteen ja yhdenvertaisuuteen liittyviä luentoja ja koulutuksia työyhteisöille ja yhdistyksille.

 

Asumisen ohjaus

Olemme tehneet usean vuoden ajan yhteistyötä Joensuun kaupungin maahanmuuttajapalveluiden kanssa liittyen kiintiöpakolaisten asumisen ohjaukseen. Asumisen ohjauksessa kerromme perusasiat suomalaisesta asumisesta ja asumiskulttuurista Suomessa; kaikki seinistä saunaan. Asumisen ohjausta voidaan soveltaa myös opiskelijoihin, eläkeläisiin tai vammaispalveluihin.