Seniorityö

Joensuun Setlementin Seniorityö

Loppuvuoden ohjelma on valmiina ja paikkakuntakohtaiset tarkemmat tiedot löytyvät valikosta. Ryhmät ovat pyörineet koko syksyn vauhdikkaasti ja iloisissa tunnelmissa. Erityisesti ilahduttaa, että ryhmiin on tullut mukaan paljon uusia ihmisiä kaikilla toimipaikoilla. Kiitos kaikille uusille ja tutuille kävijöille! Meillä alkaa olla aikamoinen sakki ihmisiä koossa viikottain. Mukavaa syksyä kaikille ja nähdään ryhmissä!

Joensuun Setlementin eläkeikäisten toiminta

Senioritoimintamme sisältää vapaa-ajan toimintaa, vapaaehtoistoimintaa, teemailtoja, tapahtumia ja pienryhmiä. Järjestämme kaikille avointa toimintaa Joensuussa, Noljakassa, Enossa, Uimaharjussa, Kiihtelysvaarassa, Tuupovaarassa ja Reijolassa. Toimintamme on maksutonta. Tervetuloa mukaan Joensuun Setlementin Senioritoimintaan!

Eläkeikäisten vapaa-ajan toimintaa järjestetään Joensuun eri alueilla. Viikottaiset kokoontumiset on koettu mukavaksi paikaksi, jossa voi kohdata ihmisiä ja kahvitella. Haluamme suunnitella monipuolisia sisältöjä ihmisten kanssa yhdessä, mahdollistaa uusia kokemuksia ja tartumme ajankohtaisiin aiheisiin.  Tärkeintä on olla yhdessä porukka, jossa kaikilla on mukava ja hyvä olla. Toimintamme on kaikille avointa ja ei vaadi sitoutumista. Voit käydä ryhmässä silloin kuin sinulle sopii!  Lisätietoja Riitta Koivula 040 767 2162..

Muu toiminta koostuu pienryhmistä, vapaaehtoistoiminnasta, tapahtumista ja retkistä.

Haluatko, että työntekijämme ottaa sinuun yhteyttä? Täytä yhteydenottolomake.