Skip to main content

Pienryhmät

Joensuun Setlementin pienryhmätoiminta

Joensuun Setlementti järjestää kausittain vaihtuvia ja tietyn teeman ympärille rakentuvia pienryhmiä. Kurkkaa tältä sivulta käynnissä olevat ryhmät ja ilmoittautumisohjeet.

Tyttöjen pienryhmät

Tyttöjen Tupa toteuttaa tyttöjen ja nuorten naisten tarpeista ja toiveista nousevia pienryhmiä eri yhteistyötahojen kanssa. Ryhmät voivat kokoontua Tyttöjen Tuvan tilassa tai esimerkiksi kouluilla.

Pienryhmämallien tavoitteena on tukea ja vahvistaa tytöiksi itsensä identifioivien hyvinvointia. Ryhmissä on mahdollista jutella itselle tärkeistä asioista ja tutustua itseensä ja toisiin luottamuksellisissa ilmapiirissä. Ryhmätoiminnassa käytetään mm. itsetuntoa ja tunnetaitoja vahvistavia toiminnallisia ja luovia menetelmiä. Ryhmät voivat olla suljettuja tai avoimia ryhmästä riippuen ja niiden kesto ja kokoontumiskerrat vaihtelevat tarpeen mukaan. Ryhmätoimintaa suunnitellaan yhdessä ryhmäläisten toiveita kuunnellen.

Kaipaisitko vertaistoimintaa toisten tyttöjen kanssa? Haluaisitko yhteistyötahona käynnistää kanssamme yhteisen pienryhmän tai toivoisitko asiakasryhmällesi Tyttöjen Tuvan pienryhmätoimintaa?

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä lisää!

Nuorisotyön koordinaattori
Annika Kurki

annika.kurki@setlementtijoensuu.fi
puh. 040 184 1021

Poikien pienryhmät

Joensuun Setlementin Poikien Tupa toteuttaa myös erilaisia pienryhmiä yhteistyössä Joensuun seudun koulujen kanssa. Pienryhmätoiminnoilla pyritään vahvistamaan poikien kokonaisvaltaista hyvinvointia ja toimijuutta. Sukupuolisensitiivisen työotteen keinoin pyrimme rohkaisemaan jokaista löytämään omat vahvuutensa, kunnioittamaan toisia, toimimaan ryhmässä, ja olemaan rohkeasti sellainen kuin itse on.

Järjestämissämme pienryhmissä olemme käsitelleet toiminnallisin menetelmin tiettyä teemaa, kuten ryhmässä toimimista tai moninaisuuden huomioimista. Mikäli haluaisit Setlementin nuorisotyöntekijöitä toteuttamaan tiettyä pienryhmää esimerkiksi luokkasi oppilaille, voit tiedustella pienryhmän järjestämisestä nuorisotyöntekijöiltämme.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä lisää!

Poikatyön kehittäjä
Miiro Sivonen

miiro.sivonen@setlementtijoensuu.fi
puh. 040 763 5334