Skip to main content

Tue toimintaamme

Tue Joensuun Setlementin toimintaa!

Joensuun Setlementti Ry on asiantunteva, paikallinen monialajärjestö. Toiminnassamme luomme yhteisöjä yhdessä ihmisten kanssa ja edistämme yhdenvertaista osallistumista, osallisuutta ja kohtaamista. Toimintaamme ohjaavat Setlementtiarvot: rohkeus, luottamus, paikallisuus, yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus.

Voit tukea toimintaamme liittymällä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi. Jäsenenä mahdollistat Joensuun Setlementin työn lasten ja nuorten, ikäihmisten ja uusien joensuulaisten hyvinvoinnin edistämiseksi sekä alueen viihtyvyyden ja yhteisöllisyyden kehittämiseksi.

 

Varsinainen jäsenyys

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen henkilö ja yhteisöjäseneksi oikeuskelpoinen yhteisö, joka kannattaa yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaperiaatteita sekä tahtoo toimia sen toteuttamiseksi, ja jonka yhdistyksen hallitus hakemuksesta jäseneksi hyväksyy. Yhdistyksen varsinaiset jäsenet ovat äänioikeutettuja yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa.

Yhdistyksen jäsenyyden voi uusia kalenterivuosittain maksamalla jäsenmaksun. Huom. yhdistyksen hallitus on päättänyt 23.10.2018, että mikäli jäsen ei ole maksanut jäsenmaksua kahteen vuoteen, katsotaan jäsen eronneeksi.

Jos sinua kiinnostaa yhdistyksen varsinainen jäsenyys ole yhteydessä yhdistyksen toiminnanjohtajaan:

henna.karhapaa@setlementtijoensuu.fi  tai 045 148 3887

Liity kannatusjäseneksi

  • Voit liittyä Joensuun Setlementin kannatusjäseneksi täyttämällä kannatusjäsenhakemuksen.
  • Maksa sinulle sopiva kannatusjäsenmaksu 5-50 euroa tilille: Joensuun Osuuspankki FI30 5770 0520 2487 14, viite 20213

Jos sinulla on kysyttävää kannatusjäsenyydestä, laita viestiä yhdistyksen toiminnanjohtajalle: henna.karhapaa@setlementtijoensuu.fi, 045 148 3887

Kannatujäsenhakemus