Skip to main content
rekrytointiYleinen

Haemme kahta nuorisotyön opintovapaan sijaista

By 20.12.2018Ei kommentteja

Joensuun Setlementti ry etsii kahden opintovapaan sijaisiksi oma-aloitteisia ja innostuneita nuorisotyön ammattilaisia vastaamaan sukupuolisensitiivisestä poikatyöstä ja isovelitoiminnasta ajalle 4.2.2019-31.1.2020 sekä sukupuolisensitiivisestä tyttötyöstä ajalle 1.2.2019-31.5.2019. Työtehtävät ovat määräaikaisia ja ne kestävät opintovapaiden ajan.

Joensuun Setlementti on joensuulainen monialajärjestö. Teemme työtä kaikenikäisten joensuulaisten kanssa. Erityisosaamistamme ovat sukupuolisensitiivinen ja sosiaalinen nuorisotyö, seniorityö, sosiaalinen nuorisotyö, lähiötyö, vapaaehtoistyön johtaminen ja monikulttuurinen työ. Teemme rohkeasti työtä sen eteen, että Joensuu olisi aktiivinen, uudistuva ja hyvinvoiva. Uskomme, että meillä kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa ja olla oman elämänsä asiantuntijoita. Joskus vain tarvitsee rinnalla kulkijaa.

Poikatyön projektityöntekijänä vastaat yhdistyksen poikatyön ja vapaaehtoistoiminnan (isovelitoiminta) kokonaisuudesta:  avoimen- ja pienryhmätoiminnan suunnittelu ja ohjaaminen, toiminnan viestintä ja markkinointi, verkostoyhteistyö sekä Isosisarustoiminnan koordinointi yhteistyössä nuorisotyön koordinaattorin kanssa. Tehtäviisi kuuluu itsenäistä työtä, mutta myös tiimityötä kolmihenkisen nuorisotyön tiimin kanssa.
Kohderyhmäämme ovat tuen tarpeessa olevat pojat (12-20-vuotiaat), sekä vapaaehtoiset ”Isoveljet”. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä, sekä matkustamista mm. verkostotapaamisiin. Poikatyön projektityöntekijän sijaisuus on kokoaikainen (37,5 h/vko).

Etsimme projektityöntekijäksi sinua, joka

 • omaat soveltuvan nuoriso,-kasvatus- tai sosiaalialan koulutuksen ja nuorisotyön tuntemuksen
 • omaat kehittävän ja itsenäisen työotteen.
 • olet tottunut kohtaamaan nuoria monenlaisissa elämäntilanteissa ja sinulla on ohjausosaamista
 • olet kiinnostunut kehittämään itseäsi sensitiivisenä kohtaajana
 • omaat hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, sosiaalisen median käyttäminen on sinulle tuttua
 • toimit sujuvasti tiimissä ja erilaisissa verkostoissa
 • koet setlementtiarvot omaksesi

 

Tyttötyön kehittäjänä vastaat Tyttöjen Tuvan sekä pienryhmien suunnittelusta ja ohjaamisesta, yhdessä nuorisotyön tiimin kanssa, sukupuolisensitiivisen nuorisotyön kehittämisestä ja toiminnan viestinnästä ja markkinoinnista. Tyttötyön kehittäjän sijaisuus on osa-aikainen (19h/vko).

Etsimme kehittäjäksi sinua, joka

 • omaat soveltuvan nuoriso,-kasvatus- tai sosiaalialan koulutuksen, nuorisotyön tuntemuksen
 • omaat kehittävän ja itsenäisen työotteen
 • olet tottunut kohtaamaan nuoria monenlaisissa elämäntilanteissa ja sinulla on ohjausosaamista
 • olet kiinnostunut kehittämään itseäsi sensitiivisenä kohtaajana
 • omaat hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, sosiaalisen median käyttäminen on sinulle tuttua
 • toimit sujuvasti tiimissä ja erilaisissa verkostoissa
 • koet setlementtiarvot omaksesi

 

Maksamme poikatyön projektityöntekijän sijaiselle 2500 euron kuukausipalkan ja tyttötyön kehittäjän sijaiselle 1250 euron kuukausipalkan. Lisäksi tarjoamme avoimen ja innostuneen työyhteisön tuen toimistollamme Joensuun keskustassa, mahdollisuuden päästä mukaan setlementtityöhön ja kasvaa kohti nuorisoalan ammattilaisuutta.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen katja.asikainen@setlementtijoensuu.fi 10.1.2019 kello 12:00 mennessä. Viestin otsikoksi: Nuorisotyön sijaisuus. Nimeä hakemuksesi ja CV:si sukunimi_projektityöntekijä_hakemus tai sukunimi_kehittäjä_CV.

Kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluun. Tyttötyön kehittäjän haastattelut järjestetään 21.-22.1. ja poikatyön projektityöntekijän 29.-30.1. Toivomme kehittäjäksi valitun voivan aloittaa työt 28.1.2019 ja projektityöntekijän 4.2.2019 alkaen.

 

Lisätietoja antaa tyttötyön kehittäjä Iida Kärkkäinen, iida.karkkainen@setlementtijoensuu.fi puh. 050 305 5650, 8.- 9.1.2019 klo: 10-13 sekä poikatyön projektityöntekijä Pekka Anttonen, pekka.anttonen@setlementtijoensuu.fi puh. 040 763 5334, 4.-5.1.2019 klo: 10-13.