Skip to main content
Ajankohtaista

Toiminnanjohtajan kevätterveiset!

Maaliskuu merkitsee virallisesti kevään alkua. Joensuun Setlementillä kevät on lähtenyt käyntiin uuden hankkeen merkeissä! Tuettua osallisuutta on kolmevuotinen STEA:n rahoittama hanke, jossa vahvistetaan jälkihuollon nuorten ja kuntoutustuen piirissä olevien henkilöiden arjen osallisuutta, kyvykkyyttä, merkityksellisyyttä ja vaikutusmahdollisuuksia osana kokonaisvaltaista hyvinvoinnin lisäämistä.

Hankkeessa annetaan yksilöllistä ohjausta, toteutetaan yhteisölähtöisiä ryhmiä sekä tuetaan osallistujien vapaaehtoisuutta eri järjestöissä ja yhdistyksissä. Tuetun osallisuuden toiminnassa tunnistetaan kunkin osallistujan osattomuuden kokemukset ja kuljetaan rinnalla kohti korjaavia kokemuksia. Toiminta perustuu vuorovaikutukseen ja siinä hyödynnetään setlementtityön sosiaalisesti innostavaa työotetta.

Hankkeessa työskentelevät koordinaattorina Anni Lehivuo ja hanketyöntekijänä Jonna Taalikka. Hankkeen tiimoilta työyhteisöömme on saapunut myös työhyvinvointivastaava Eino ja taukoliikuntavastaava Hulda; uudet ihanat toimistokoiramme!

Lisää hankkeesta voi lukea täältä.

Lisäksi jatkamme nuorisotyön ja seniorityön toimintoja: viikoittaiset nuorten tuvat ja ikäihmisten kohtaamispaikat pyörähtivät käyntiin vuoden alussa. Kansainvälinen Global Friday -kohtaamispaikka on auki auki perjantaisin klo 17-20 toukokuun loppuun saakka.

Meillä on myös yksi avoinna oleva työpaikka. Etsimme nuorisotyön koordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toivotammekin pitkäaikaiselle nuorisotyön koordinaattorille Annikalle kaikkea menestystä uusiin haasteisiin ja välitämme hänen kiitoksensa kuluneista vuosista kävijöillemme ja yhteistyötahoillemme. Lisää tietoa avoimesta paikasta sekä hakuohjeet voi lukea täältä.

Vuonna 2024 Joensuun Setlementti jatkaa arvojensa mukaista työtä asiantuntevana monialajärjestönä, joka toimii aktiivisesti erilaisissa verkostoissa alueellisesti ja valtakunnallisesti. Toimintaamme voi seurata verkkosivuiltamme sekä sosiaalisen median kanavista:

Facebook: Setlementtijoensuu

Instagram: Joensuun Setlementti