Skip to main content
Yleinen

Haemme tuntityöntekijää seniorityöhön

Etsimme Rajaton Ikä! -seniorityöprojektiin ohjaajaa tuntityöntekijäksi aikavälille syyskuu-joulukuu 2018

Tuntityöntekijä tulee osaksi seniorityötiimiä. Työnkuva on eläkeläisryhmien ohjaaminen, ryhmien suunnittelu ja toiminnan kehittäminen yhdessä projektityöntekijän ja -koordinaattorin kanssa. Tuntimäärä vaihtelee tarpeen mukaan 0-15h / vko. Palkka on tuntiperusteinen 20€ / tunti. Työ vaatii auton käyttöä. Maksamme kilometrikorvaukset hankkeen alueilla liikkumiseen.

Kaikenlainen ohjauskokemus ja ihmisten parissa tehtävä työ lasketaan eduksi. Teemme työtä innostavalla työotteella. Toimintamme on monipuolista ja aktiivista ryhmätoimintaa. Työ vaatii itsenäistä työotetta, innostavaa ja reipasta luonnetta, sekä ihmisten kohtaamisen taitoa.

Rajaton Ikä! -projektin (STEA 2017-2019) tavoitteena on parantaa Joensuun alueen eläkeikäisten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toimimme Joensuun keskustan, Noljakan, Enon, Uimaharjun, Kiihtelysvaaraan, Tuupovaaran ja Reijolan alueella. Järjestämme hankealueilla viikottaista pop up -ryhmätoimintaa, jonka sisältö, teemat, ja ohjelma määräytyy kävijöidemme toiveista, ideoista ja tarpeista. Alueen ikäihmiset ovat alusta asti mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa toimintaa. Lisäksi hanke koostuu seniorikaveri -vapaaehtoistoiminnasta, jossa vapaaehtoinen eläkeläinen toimii innostajana ja harrastuskaverina toiselle eläkeläiselle. Vapaaehtoistoimintamme tavoitteena on lisätä arjen hyvinvointia ja saada eläkeläinen aktivoitua vapaaehtoisen avulla uusiin harrastuksiin ja luoda uusia ystävyyssuhteita.

Tuntityöntekijä työskentelee ryhmätoimintojen ohjaajana.

 

Lisätietoja ohjaajan paikasta antaa projektikoordinaattori Sara Lind p. 040-767 2088 arkisin klo 9-16. www.setlementtijoensuu.fi

Hakemukset torstaihin 6.9.2018 mennessä vs. toiminnanjohtaja Katja Asikaiselle katja.asikainen(a)setlementtijoensuu.fi. Laita hakemuksesi otsikoksi ”Seniorityö, tuntityöntekijä”