Skip to main content
Yleinen

Hyvä me! -hanke hakee tuntityöntekijää Lieksaan

Hyvä me! on Joensuun Setlementti ry:n hallinnoima yhteisöllisen asumisen hanke ja

 

se toimii Joensuussa ja Lieksassa. Haemme nyt idearikasta ja tekevää tyyppiä tuntityöntekijäksi Lieksaan. Työntekijä työskentelee Lieksan Rantalassa sijaitsevassa yhteisötilassa, jossa järjestetään asukastoimintaa. Toimintaan kuuluu myös erilaisia tapahtumia ja naapurustotyötä lähikortteleissa.

Työhön kuuluu asukkaiden kohtaamista, yhteisötilan aukioloista huolehtiminen ja tilassa tapahtuvan pienimuotoisen toiminnan järjestäminen sekä toiminnan kehittäminen yhdessä projektityöntekijän ja -koordinaattorin kanssa. Tuntimäärä vaihtelee tarpeen mukaan 0-15h / vko. Palkka on tuntiperusteinen 20€ / tunti. Työ vaatii auton käyttöä. Maksamme kilometrikorvaukset hankkeen alueilla liikkumiseen. Työsuhde kestää vuoden loppuun asti.

Työ edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä kohdata erilaisia ihmisiä ja toimia erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Odotamme valittavalta työntekijältä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus ryhmien ohjaamisesta, monikulttuurisesta työstä tai sosiaalialan työstä katsotaan eduksi.

Hyvä me! -hankkeeseen voit tutusta lisää täältä.

Työhaastattelut järjestetään perjantaina 28.9. Lieksassa Rantalan alueen yhteisötilassa tai hakijoiden kotipaikasta riippuen Joensuussa Joensuun Setlementin toimistolla.

Lisätietoja ohjaajan paikasta antaa projektikoordinaattori Patrik Ikäläinen p. 040 123 8997 arkisin klo 9-16.

Hakemukset keskiviikkoon 26.9.2018 mennessä vs. toiminnanjohtaja Katja Asikaiselle katja.asikainen(a)setlementtijoensuu.fi. Laita hakemuksesi otsikoksi ”Hyvä me, tuntityöntekijä”. Nimeä hakemuksesi ja mahdollinen CV:si muodossa: sukunimi_hakemus / sukunimi_CV.