Skip to main content
Yleinen

Etsimme nuorisotyön ammattilaista vastaamaan poikatyöstä ja isovelitoiminnasta

By 19.12.2019Ei kommentteja

 

Joensuun Setlementti ry etsii vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista ja innostunutta nuorisotyön ammattilaista vastaamaan poikatyöstä ja isovelitoiminnasta.

Joensuun Setlementti on joensuulainen monialajärjestö. Teemme työtä kaikenikäisten joensuulaisten kanssa. Erityisosaamistamme ovat sukupuolisensitiivinen ja sosiaalinen nuorisotyö, seniorityö, yhteisöllinen lähiötyö, vapaaehtoistyön koordinoiminen ja monikulttuurinen työ. Teemme rohkeasti työtä sen eteen, että Joensuu olisi aktiivinen, uudistuva ja hyvinvoiva. Uskomme, että meillä kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa ja olla oman elämänsä asiantuntijoita. Joskus vain tarvitsee rinnalla kulkijaa.

Poikatyön projektityöntekijänä vastaat yhdistyksen poikatyön ja vapaaehtoistoiminnan (isovelitoiminta) kokonaisuudesta:  avoimen Poikien Tuvan ohjaaminen ja suunnittelu yhdessä nuorisotyön tiimin kanssa, vapaaehtoisten Isosisarusparien koordinointi, toiminnan viestintä ja markkinointi sekä verkostoyhteistyö. Kohderyhmäämme ovat tuen tarpeessa olevat pojat (12-20-vuotiaat) sekä vapaaehtoiset ”Isoveljet”. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä, sekä matkustamista mm. verkostotapaamisiin.

Etsimme projektityöntekijäksi sinua, joka

  • omaat soveltuvan nuoriso,-kasvatus- tai sosiaalialan koulutuksen ja nuorisotyön tuntemuksen
  • omaat kehittävän ja itsenäisen työotteen
  • olet tottunut kohtaamaan nuoria monenlaisissa elämäntilanteissa ja sinulla on ohjausosaamista
  • omaat hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, sosiaalisen median käyttäminen on sinulle tuttua
  • toimit sujuvasti tiimissä ja erilaisissa verkostoissa
  • koet setlementtiarvot omaksesi

Tarjoamme valitulle henkilölle 2500 euron kuukausipalkan, virike- ja lounasedun sekä avoimen, sitoutuneen ja välittävän työyhteisön tuen toimistollamme Joensuun keskustassa. Meillä pääset mukaan Setlementtityöhön ja saat mahdollisuuden kasvaa kohti nuorisoalan ammattilaisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen taina.jauhiainen@setlementtijoensuu.fi  10.1.2019 kello 12:00 mennessä. Nimeä hakemuksesi ja CV:si sukunimi_hakemus ja sukunimi_CV. Työhön valitulta tullaan pyytämään nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä. 

Kutsumme hakemusten perusteella soveltuvimmat hakijat haastatteluun. Projektityöntekijän työhaastattelut järjestetään 13.-17.1.2020. Toivomme projektityöntekijäksi valitun aloittavan työt mahdollisimman pian.

Lisätietoja työsuhteesta antaa vs. toiminnanjohtaja Taina Jauhiainen 7.-8.1.2020 klo 12-15 taina.jauhiainen@setlementtijoensuu.fi puh. 045 148 3887 sekä työn sisällöstä projektityöntekijä Santeri Sihvonen 7.-8.1.2020 klo. 12-15  santeri.sihvonen@setlementtijoensuu.fi puh. 040 763 5334