Skip to main content
Yleinen

Sosionomiopiskelija Jennin harkkakuulumiset

By 20.12.2019Ei kommentteja

Kolme viikkoa on vierähtänyt kuin siivillä! Olen näiden viikkojen aikana oppinut paljon järjestö- ja nuorisotyöstä. Pääsin näkemään ja kokemaan uusia asioita. Etenkin ihanan Tyttöjen Tuvan! Tyttöjen Tuvasta olin kuullut aikaisemminkin, mutta Tupa osoittautui paljon ihanammaksi paikaksi mitä olin osannut kuvitella. On ollut huippua tavata tupalaisia ja tehdä heidän kanssaan monenlaisia asioita. Käytiin tupalaisten kanssa yhdessä mm. kirjastossa, askarreltiin joulukortteja, koristeltiin joulukuusta ja keskusteltiin elämän pienistä ja suurista asioista. Mikä hauskinta vietimme viimeisellä viikolla pikkujouluja! Pikkujouluissa päästettiin luovuus valloilleen leipoen torttuja ja pipareita. Osa piparitaikinasta toki saattoi päätyä suuhun jo ennen paistamista. Kiitos tupalaisille, että otitte minut niin hyvin vastaan!

Heinin mukana pääsin käymään Nepenmäen koululla katsomassa Nepelän toimintaa. Koulu oli todella hieno ja Nepelä vaikutti mukavalta paikalta. Sen toimintaan olisin halunnut tutustua paremminkin, mutta harjoitteluaika oli rajallinen. Kävin myös tutustumassa Global Friday -iltaan ja siellä sain kokea pienen palan monikulttuurista työtä.

Kiitos Joensuun Setlementille tästä harkkakokemuksesta. Erityiskiitos Tainalle, jonka mukana sain olla seuraamassa hänen upeaa ja esimerkillistä työtään nuorten parissa! Kiitos Heinille, jonka työtä pääsin myös näkemään.

Joensuun Setlementti antoi ihanan harjoittelukokemuksen, jota jään haikein mielin kaipaamaan. Olette huippu tiimi, joka selkeästi tekee työtä sydämellä!

Sosionomiopiskelija,
Jenni