Skip to main content
Yleinen

Laitetaan hyvä kiertämään!

By 2.5.202212 huhtikuun, 2023Ei kommentteja

Jaa hyvä teko ja kerro siitä!

#hyvateko

@joensuunsetlementti 

Esittelemme hyviä tekoja kesän juhlanäyttelyssämme!

Yhdistyksemme motto on “rohkeasti ihmisen puolella”. Sitä pyrimme edistämään kaikessa toiminnassamme. Viimeiset vuodet ovat tehneet odottamattomasta arkipäivää; pandemia ja nyt sotatila Euroopassa ovat aiheuttaneet ihmisissä huolta ja epävarmuutta. Toiminnassamme kohtaamme ihmisiä nuorista ikäihmisiin kaikenlaisista taustoista, joilla kaikilla on toive ja toivo paremmasta huomisesta; kunhan saisimme elää omannäköistä elämäämme, rauhassa. 

Nyt Joensuun Setlementin 20. juhlavuotena korostuvat varsinkin arvomme yhdenvertaisuudesta, oikeudenmukaisuudesta, luottamuksesta ja rohkeudesta. Meillä on ollut etuoikeus toimia ihmisten keskellä ja mahdollistaa ihmisten välinen kohtaaminen Joensuussa ja sen reunusalueilla. Kävijäpalautteissa toistuu vuodesta toiseen turvallinen tila, jonka toimintamme tarjoaa; asiantuntevat ohjaajamme, jotka ottavat jokaisen vastaan omana itsenään; sekä se yhdessä vietetyn ajan merkitys, pysähtyminen hetkeen ja toisten kanssa oleminen, joka tekee Joensuun Setlementistä inhimillisen ja luotettavan toimijan paikallisella ja valtakunnallisella järjestökentällä. 

Olemme saaneet paljon hyvää aikaan kävijöidemme kanssa ja nyt haluaisimme laittaa hyvän kiertämään: haastamme teitä kaikkia tekemään hyviä tekoja yhteisöissänne ja jakamaan ne kanssamme! Hyvä teko voi olla niinkin yksinkertainen kuin naapurin tervehtiminen, oven auki pitäminen, kuulumisten kyseleminen. Jakakaa tekoja some-kanavissamme: #hyvateko @joensuunsetlementti 

Esittelemme hyviä tekoja juhlanäyttelyssämme pääkirjastolla 13.6.-1.7.2022.

Toiveikasta kevättä toivottaa Joensuun Setlementin väki!