Skip to main content
Yleinen

Toiminnanjohtajan kuulumisia

 

 

Yhdistyksemme on pikkuhiljaa siirtymässä kesän seesteisyydestä alkusyksyn innostavaan pöhinään. Syksy tuo tullessaan tuttua toimintaa nuorisotyön, seniorityön, lähiötyön ja monikulttuurisen työn toiminnoissa sekä uusia avauksia mm. jäsenkampanjan muodossa. 

 

Heinä- ja elokuussa Joensuun Setlementti on tuottanut oheisohjelmaa Parafestyhdistyksen Rajaton naiseus -valokuvanäyttelyä varten. Näyttelyyn liittyvä teemaluento naiseuden moninaisuudesta kuvataiteessa järjestettiin 31.7. ja vielä on mahdollista osallistua näyttelyn opastettuun kierrokseen torstaina 12.8. klo 14 Taidekeskus Ahjolla.

 

Tarkkasilmäiset voivat laittaa merkille, että verkkosivujamme on myös uudistettu kesän aikana. Tarkoituksenamme on ollut virtaviivaistaa ja helpottaa tiedon saavutettavuutta.

 

Syyskuussa käynnistämme jäsenkampanjan, jonka tarkoituksena on löytää yhdistyksellemme kannatusjäseniä sekä lisätä tietoutta yhdistyksemme merkityksellisestä toiminnasta. Kannatusjäsenyydestä voit lukea lisää täältä.

 

Syksy tuo tullessaan myös uudenlaisia haasteita koronan deltamuunnoksen levitessä Pohjois-Karjalassa. Kävijöidemme ja työntekijöiden turvallisuus on aivan ensisijaista Joensuun Setlementille ja valmistaudummekin korvaaviin toimintoihin tarvittaessa. Tiimimme tiedottavat toimintojen alkamisesta piakkoin.

 

Vielä lopuksi muistutus, että yhdistyksemme etsii seniorityön projektityöntekijän sijaista sekä nuorisotyön hanketyöntekijää alkaen 1.9.2021. Hakuilmoitukset voit lukea täältä

 

Elokuisin terveisin,

Henna