Skip to main content
Yleinen

Tue toimintaamme: liity Joensuun Setlementin kannatusjäseneksi!

Joensuun Setlementti saavuttaa ensi vuonna 20-vuoden kypsän iän. Sen kunniaksi otamme varaslähdön jo tänä syksynä aloittamalla kannatusjäsenkampanjan! 

Kannatusjäsen voi olla yksityishenkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksemme tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenet mahdollistavat Joensuun Setlementin työn lasten ja nuorten, ikäihmisten ja uusien joensuulaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Lisäksi teemme jatkuvasti työtä kotiseutumme viihtyvyyden ja yhteisöllisyyden kehittämiseksi. Kaikkea toimintaamme ohjaavat Setlementtiarvot: rohkeus, luottamus, paikallisuus, yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus. 

Kannatusjäsenmaksun voi itse valita 5-50 euron väliltä ja kannatusjäsenyyden voi halutessaan uusia kalenterivuosittain.

Tässä vielä 5 erittäin hyvää syytä tukea Joensuun Setlementin toimintaa ja liittyä kannatusjäseneksi:

  1. Olemme paikallinen, asiantunteva monialajärjestö, joka luo yhteisöjä yhdessä ihmisten kanssa.

  2. Meidät on helppo tavoittaa ja toimintaamme on helppo osallistua: toimintamme on maksutonta ja kaikille avointa.

  3. Yhdistyksemme työntekijät ovat tunne- ja kohtaamistyön ammattilaisia, jotka mahdollistavat yhdenvertaisen osallistumisen kaikille joensuulaisille.

  4. Tartumme rohkeasti ajankohtaisiin aiheisiin arvopohjastamme käsin ja olemme aina ihmisen ja inhimillisyyden puolella.

  5. Vastaamme ketterästi paikallisiin tarpeisiin ja omaamme laajat paikalliset ja valtakunnalliset järjestö- ja kuntasektorin verkostot.

Lue lisää kannatusjäsenyydestä ja liity täällä.